Fredag

Mår bättre idag! Yeah, mycket piggare, fast har fort. jätte ont i öronen och halsen:( Men blir kanske rentav mycket bättre till söndag när Kattis och jag far?:)

Igår var jag en snabbis inne på festivalområdet, ganska mycket folk fakt! Men var så trött och min ögon jätte torra så de blinkade hela tiden, skitjobbigt! Men en härlig stämning inför helgen är ju klar nu iaf! Wie..

Idag vill jag vara somrigt klädd med en fin sommarklänning och par söta skor till, kanske vita ballerinisar? Men vill ej blir sjukare och går i långbyxor och tröja, tycker det är värt att blir frisk ist för att se fin ut just nu;b

Bilen på verkstaden så kan ej åka iväg på mina ärenden så det blir en mysfrukost och kanske tom. toa/kök/hall städ? Hade behövt:/ usch..

Hörs!

Festivalyra och öroninflamation!

Det sammanfattar nog min kväll som kommer. Festivalen har börjat, öltältet nästa är det väl för min sötsak och hans kompisar, själv hade jag som planerat att vara chaffis och dricka MER- apelsin resten av kvällen. Kan ju bli roligt? Dessutom så är det först imorgon och lördag det faktiskt händer destomer. Yeah?

Penicilinen borde väl ha börjat verka nu? Började igår kväll m 2 tabletter.. De är större än storpiller! 2 st. tabletter morgon och kväll, kanske hinner bli frisk till söndag? För då ska jag o Kattis iväg på våran roadtrip till Pite! Skoj:)

Nu ska jag börja fixa mig lite, när fan ska man åka in till stan då egentligen?

En stil?

Tänkte ändra om min bloggs design lite, valde "fashion" som bakgrund, plötsligt ser det ut som en modeblogg. Men måste de då vara en modeblogg? Kan man inte blanda lite hur som haver, får se hur den ser ut när jag är klar..

Älskar dig gubben!:)
RSS 2.0