Vår måndag som försvann

Idag spenderades ett par timmar på vift med barnen, Abbe och härliga Cissi. Vi knatade till stallet, surrade, klappade lite mular, tittade på när Sofia red sin fina häst Winston och njöt sedan av lite frisk luft. Lunch, sovning och vips så var det eftermiddag. 

Imorgon blir det förmiddagspromenad med sällskap och Johns pappas födelsedagsfirande på eftermiddagen. Veckohandling behövs också göras. Träning önskas men kanske får promenaden bli det imorgon. Skulle dock önska mer.. Enna har tjorvat med flaskan och jag har ju varit sjuk så inte blivit något på för länge för min egen skull :/ 

Jag och John har förresten årsdag imorgon, den 1 april <3 I 9 underbara år har jag fått äran att vara tillsammans med min hjärtevän. Nästa år får vi fira stort, 10 år!

Vår vagn för båda kidsen är här

Lyckan är total! Jag kommer kunna bege mig ut och promenera ordentligt fastän Mika också är hemma från föris. Jippii för mig och Abbe! Enda är att Enna är framåtvänd i den men detta är ju inte för de vanliga promenaderna när Mika är på föris. Och hon har ju brorsan nära och senare som prat sällskap.

Barnen gav vagnen MVG

Tråk morsa no.1 (skulle ha publicerats 10:20)

Ja jisses, sjukstugan fortsätter. Denna gång är det min tur. Som tur är Mika endast snorig nu. Så vi tog oss ut på gården och satte oss för att fördriva tid. Och ja, vi satt oss.. Inget åkande i backen, inget snöskåttande och inge bus från mamma. Jag är helt slut! Jag till och med somnade på sparken när vi kom ut:b Tidig morgon blev också. (Måste köpa mörkläggningsgardiner IDAG!!)

I eftermiddag ska jag äntligen hämta ut vår cougar! Jippii! Som jag längtat :)

Min utsikt nu. Sitter på sparken med Mika i famnen och Abbe bredvid. Enna sover sin förmiddagslur..

Tråk morsan har i alla fall byggt lite Lego

RSS 2.0