Stånk och stön..

Hej och hå. Hemma hos oss är det endast jag och bebis vakna (i magen) sedan strax efter 20:00. Grabbarna var helt slut. Jag och Abbe var ut på en 50 minuters "sakta mak promenad", och jag är helt slut och har sjukt med sammandragningar. Jag blir tokig snart. En promenad liksom? Hur ska jag hålla humöret på en bra nivå utan att kunna röra mig alls? Nå, hoppas det blir bättre snart igen. På arbetet börjar det smärta mer. Får hoppas på att FK behandlar min ansökan om havandeskapspenning snabbt.

Imorgon börjar John röja i barnens rum i huset. Det blir det första vi gör. Vi ska slå upp en vägg och tapetsera/måla, byta lister och byta ut garderoberna. Det kommer nog bli riktigt bra :) Våra barn ska få dela rum tills de blir större och behovet av enskildhet kommer. 

Vi har bestämt oss för att fota huset nu och sedan under samt efter renovering för att minnas hur det såg ut men även se vilket arbete man gjort. Annars är det nog lätt att känna att vi inte får något gjort när projektet är så stort. Allt ska liksom göras under loppet av flera år..

Ljuslykta på jobbet som jag påbörjade idag. Hela gården är ett fantastiskt vinterland!

Vår måndag

Ja, då var veckans första dag gjord. Eller nästan.. En uppfriskande kvällspromenad med Abbe väntar efter Drömkåken.

Jag hämtade Mika tidigt och sedan for vi till huset och städade, med gott resultat. Efter någon timma där kraschade Mikas humör totalt. Då for vi iväg för en mysig familjefika på Safari. Sallad, wrap och plättar till Mika blev middagen idag. Mycket gott! Samt oförsvarbar efterrätt på det.. ;) Imorgon börjar vi först till 09:00 - härligt!

Måndagar 20:00 är det detta som gäller. Om det inte är min läggning, i så fall får TV4 Play lösa det åt mig senare. Tack tekniken!


We did it!

Yes! Vi flyttade hela mammas och pappas flyttlass ihelg! Vilket innebär att nästa steg är att städa ur och flytta in oss. Äntligen husägare! :) Dessvärre har helgen varit tokigt tung och det känns i allas kroppar. Jag hoppas vår lille krabat har det bra där inne ändå. <3

Imorgon öppningsskift och morgonpromenad innan det med Abbe, upp innan tuppen alltså. Som tur är så stänger jag på tisdag vilket ger sovmorgon för mig, Mika och magen då. Lovvecka är det också. Jag hoppas vi lyckas korta ner Mikas dagar lite till så han får mysa med familjen lite extra.

Nu TV4 Play på paddan innan vi slocknar. Njut av den kommande måndagen, vi kan ändå inte välja bort den! :)

Roligt mail jag fick från John imorse vid 07. Undrar vad han ville ha sagt?

RSS 2.0