v.25

Nu har tiden verkligen gått snabbt, det är ju midsommarafton imorgon! Ojoj.. Jag började mitt 4-veckors sommarvikariat i måndags och det går bara bra. Arbetskollegan och jag kommer nog fördriva dessa veckor bra även om det stundvis även kommer att vara lugnare mitt i semesterperioden. Har även denna vecka ridit 3 av 4 gånger av kvällslägret dock pållen Ibis denna gång. Jisses vad mitt säte och ben har fått arbeta! Ibis har inget naturligt "go" vill jag påstå. Men så snäll och trevlig att rida ändå.

Vi fick dessutom igår veta att pigan är dräktig!♥ Bättre midsommarpresent hade jag nog inte kunnat få. Fastän jag inte är ägaren så har jag ju skött henne i 9 år vilket gör så att man känner sådana känslor som antagligen är svåra att förstå för andra som inte varit i samma sits.. Oj vad jag saknar henne, måste verkligen ta mig ner och hälsa på henne i sommar.

Fredag :)

Varit på en promenad/springtur med Abbe och strax ska jag bege mig mot 30 min. lunchcore på Sportsclub. Hann bli superhungrig efter min och Abbes tur så håller just nu på att få i mig en mindre skål med fil & mûsli. Sugen på en kycklingwrap från Café Rost med fetaoströra till eller sushi så kanske plockar med mig något sådant till lunch som belöning för träningen;b Idag kommer även Malin och hennes fina grabbar hem från en låång tid nere i södern. Måste hinna vara förbi där och busa lite!

Som tur är har John "ap-träff"(?) efter 13.00 idag så jag och Abbe får spendera denna fredag precis som vi vill. Trevlig helg!

Många tankar och funderingar..

Jag har bestämt mig för att anmäla mig till både nästa veckas kvällsläger samt till v.32. Alltså fyra dagar med 1 timmas ridpass på klubbisarna. Det känns så otroligt skönt att få rida!

På lördag ska jag ha min sista heldags stalljour för iallafall 2010 då jag har tänkt att inte ha skåp till hösten. Stallet har verkligen legat i en down-period för mig vårterminen och fast ridningen är superrolig och givande så känner jag att jag hade behövt en egen häst för att börja satsa mer tid på stallet. Förtillfället rider jag ju bara 1 ggn/vecka på ridkursen och det ger mig inte så mycket som min kropp skulle behöva.. E-mail rider endast Helene och oavsett hur roligt det är att få följa deras utveckling så ger det ju inte mig fysisk träning. Stallet har alltid svalt mycket tid men då har det kännts värt det, nu frågar jag mig om det gör det något mer?

Dags för att laga ihop middag så maten hinner smälta innan kvällens trimning :)

RSS 2.0