13 september 2011 - Mikas BF datum

Egentligen skulle jag haft BF idag men istället är Mika redan inne på sin 16onde dag. Hjärtat vårt ♥ Tänk att först idag "skulle" han haft sin födelsedag.. Istället blev det 28 augusti som blev dagen som ändrade vårat liv till något så mycket bättre och så kärleksfullt som det är att vara förälder.. En riktigt skön natt har vi haft, hunnit med mycket studier samt en promenad utan regn. Snart kommer John hem från jobbet och jag hade behövt göra en ärende runda..

Mitt huvud är för tillfället fullt med massor av blom-, gräs-, bär- och trädarter. Men det tar sig! Så fort vi får upp skrivaren ska jag börja tillverka memory för att plugga in alla 120(!!) arterna på för mig bästa sätt. På tentan kommer "endast" 20 av dessa så får verkligen hoppas på att de är "de rätta". Har även en powerpointgrej att fixa, tar nog tag i den imorgon. Kul med studier som är igång igen! Sen får vi se hur läge jag kan studera, hoppas på att det ska gå ändå fram till examen även fast jag är hemma med Mika. Men det går så länge det går :)


Vi i lördags efter bröllopet.
Foto: Emma Honkala

Då kör vi :)

Igår började jag och Mika skolan, vi startade detta med att komma lite för sent till Parkskolan var vi skulle möta Anna och Therese. Bra där Hanna, jajjamen.. Men det är ju amning och blöjbyten som ska fixas innan man kommer iväg :) Det gick bra iallafall, har nu satt mig för att fortsätta med studierna inför arttentamen som vi ska ha i slutet på månaden. Mina älsklingar myser i soffan och livet är helt enkelt underbart. ♥

Längtar till helgen, då blir det våra fina vänners bröllop! :)


Mikas gammelfarmor har virkat "sötkoola" baby converse till honom :)

Big mama

Nedan får ni ta del av den allra sista bilden på mig med magen kvar ♥

Tagen mindre än 1 dygn innan Mika kom på patienthotellet i Gällivare.
(Här mådde jag bra, pigg och glad samt hade endast små värkar)


Stooor kula..

RSS 2.0