Wii update

Fan va skoj vi har haft! Golfat, boxats, bowlat, spelat baseball och tennis. Fast golfen och bowling var nog det bästa!? På söndag kör vi revansch ain´t that right Ida? ;D Nedan kommer lite bilder från boxningen och bowlingen.. Enjoy!

image428   image432

image430   image429

image431

Nintendo Wii och långväga(?) besök

image426Håller på att  få  ihop  min  packning,  går dock inte
så värst bra  då  det  mesta  behöver  jag  använda
imorgon på morgonen.  Nå,  hoppas  jag  får  med
det jag  behöver i  alla  fall! Jonne och jag har även
hunnit   roa  oss  med  Wii   under  eftermiddagen,
Wii  Sports   och   Sonic   är   det    jag   hanterar;b
Zelda är inte riktigt min grej kan jag  ju  tala  om :S
Snart   kommer  även   Ida  förbi  på besök, var  ettimage427
tag sen då hon har flyttat till Umeå  för  att   plugga
så ska bli riktigt trevligt. Blir nog lite Wii då också.
Brevid ser  ni 2 väldigt vackra  bilder  på  Ida, höhö.
Bild  1  är  från  Emmas  och  Sannas 19 års fest vi
hade  nyligen  och  bild  2  från vår  pokerkväll förra
hösten(?).  Och  ja,  en  bild  säger  mer   än  1000
ord och vad den första bilden säger ska vi nog inte
ta upp  här;b Mohahaa.  Nå, ska koka lite kaffe och
sen försöka organisera allt här. Vet  ej hur  det  blir
med   bloggande  i  Stockholm  men  är  i  alla  fall
tillbaka onsdag kväll. Have fun! ;D


 

Skit kväll

Ännu en flopp kväll igår, eller inte hela kvällen men saker gjorde så att vi aldrig kom upp till topphumöret. Först var vi ju på "Olles" (O´Learys) och hade det grymt trevligt med god mat, trevligt sällskap och alkohol. Efter det for vi till "förfesten", fortsatte drickandet men problemet var att det aldrig blev något röj där: bara en massa Singstar och det betyder ju att alla bara sitter där istället för att dansa, prata och festa loss. Så jag och Jonne bestömde oss för att dra vidare till ett annat ställe, där var det iofs trevlig stämning men klockan var redan 23.15(?) när vi kom dit och humöret var inställt på allt annat förutom fest så det blev inget av vår festkväll. Vi sket i krogen och gick hem för att sussa istället. Trisst! Jag som var grymt sugen på fest men om det bli sådär segt och tråkigt i början av kvällen och fortsätter så försvinner ju humöret. Vi kanske skulle ha dragit till festen vi for på sen först istället? Kanske hade blivit bättre? Känns i alla fall inte som att det kommer vara värt att gå ut fler gånger innan vi drar ihop en fest här och bjuder folk som vi alltid lyckas ha trevligt med. Det längtar jag efter! ;D

Nå idag händer inte så mycket alls; ska förbi i Karhuniemi och skriva besätllning på godis och dyl. till kiosken, packa inför Stockholms resan och bara ta det lugnt. :) Skönt att veta att jag inte behöver städa imorgon som alltid annars! Jippii.. Har vaknat ganska tidigt idag (skönt!) så har redan hunnit vika en massa tvätt, städa undan efter igår och diska. Söndagar är alltid så härliga, man gör en massa saker här hemma men det är ingen stress. Allt bara flyter på och man hinner vila ut sig ordentligt. ^^ Mys! Nu måste jag börja titta på vad jag ska ha med mig imorgon, ska verkligen ha minimal packning och bara det nödvändigaste tänkte jag. Dock är inte det det lättaste! :S Huu, vi ser ju hur det går.

Ha en bra söndag och se till att vila ut er!♥
RSS 2.0