Mysdag på stan!

Idag har jag inte gjort så mycket, John och jag har strosat lite i vår lilla stad och lagt undan en jätte fin ring!:) Presentkort på guldsmedsaffären här, perfect!  Ännu en skoldag närmare sommarlov, gud så härligt!;)

GI- livsstilen i gång, äntligen. Pigg och glad, John är i full ggn m dagens middag: coleslaw m rostbiff, nam nam!(?) :P Om mindre än 2 veckor för vi börja äta lite mer kolhydrater också. Go girl!

Igår fick Jenny också körkortet, Grattis!:) fast nu vill jag bara ännu mer och jag blir bara mer och mer nervös, hur ska jag klara och starta bilen ens?
Kommer börja skaka, få hjärnsläpp och gråta, vilket då kommer leda till ---> kuggad! och sen om jag har tur så får jag en ny tid, TILL OKTOBER! Usch för dessa köer, kan de inte anställa mer folk till sommarn?
Men men, har ju bara uppkörningen kvar, om den går bra som kommer (kirunas)trafik bli mycket osäker, watch out!!

5 dagar kvar och sen skolavslutning!

Hojj, lektionen börjat men alla har varsin dator så jag kan fylla på lite:)
Snart är det dags för ett valbehövt sommarlov, äntligen! Har inte något sommarjobb än, iaf till början av lovet men kan ju vara skönt att bara ta det lugnt? Pengarpunkten borde ju lösa sig på ngt sätt...(?)

Längtar till vi ska till sthlm, träffa Emma och Pierre, härligt!:D Gå på grönan, shoppa, äta gott, umgås och allt som hör till. Saknar dig vännen, var ju som ett tag sen.. ^^

Nu måste jag jobba på lite.

Ett välbehövt tillskott av energi!

Nu är jag i form, igen. Jag o John har börjat äta efter "GI- metoden" så det jag råkade utför i förrgår var nog ngnslags "sockeravgiftning"(?) Mitt last är speciellt godis, kan inte leva utan det! Men nu känns det mycket bra, antar att det var den fasen jag fick genomgå då.. :( Igår var jag fort. lite hängig men nu känns allt mycket bättre!

Vi var ju i stugan hela helgen och tog det lugnt! Så härligt! Vi tog med Kappi också, "lillvovven", han tyckte också det var jätte härligt:) (tror jag?) Islossningen var i full gång på Kalixälven brevid stugan, har sett en islossning nästan varje år ngnstans med aldrig hört den. Men nu! Gud va fint det var, det sprackade och knakade och plötsligt brast det och vattnet flödade, vilken fart!:) Hanna är fascinerad, grymt!

Nu sitter jag i skolan, ska alldeles strax ha GIS så får skriva mer ngn annan ggn, ciao!
RSS 2.0