Torsdag

Stressen har äntligen lagt sig lite. Dock känns fortfarande som att så mycket måste fixas. Det ska umgås, planeras och donas på med allt möjligt. Som tur ska jag och älsklingen till stugan ihelg, vi kommer iofs behöva komma hem på söndag så jag hinner rida Carrera vid 16, men i alla fall.

Behöver lugn och ro. Visst är det lugnt på kvällarna men riktigt lugn och ro. Skulle nog egentligen behöva en lång semester utan en massa måsten. Urk.

Hoppas ni får en bra helg! XOX Hanna

Ljuset har kommit tillbaka! :D

image546

image545 image548 image549

Alla bilder är tagna kring 9-10 snåret denna vecka. Härligt va? ^^

Onsdag morgon..

Bara för att jag tog tid och skrev att jag inte kommer hinna blogga igår så har jag själv klart 15 min över nu. Nice, råkade planera min morgon lite fel och vaknade minst 20 min. innan jag hade behövt.

Jobbar bara till 15 idag då jag jobbade längre igår, stallet efter det och hemåt först vid 22-tiden. Huu. Låång dag på onsdagarna. Känner redan hur trött jag kommer vara imorgon vid denna tid och ångrar bittert att jag inte sov längre...

Skulle Top Model 9 börja ikväll eller nästa vecka?
Ingen aning, bäst att sätta på timern så den spelar in ifall att. Det är så skönt att hoppa i duschen när man kommer hem efter ridkursen och sedan lägga sig i soffan och varva ner med 21.00-22.00 inspelningen (oftast från TV3 eller Kanal 5..)

XOX Hanna
RSS 2.0