Kommande veckan

...ska iallafall arbetas igenom med fräsiga naglar ;)


Måndag: Ska leda Carrera på förmiddagen, ha en lektion kring 13-tiden och sedan ridkurs på kvällen.

Tisdag: Arbeta 8-15.30 med en långlunch. På kvällen kommer Elin och M till tv-kvällen. :D

Onsdag: Arbeta 8-14. Min syster fyller dessutom år på onsdag!

Torsdag: Är inte helt säker hur min torsdag ser ut bara att jag börjar 8 och slutar på eftermiddagen. Om det inte är en långlunch får nog Albin umgås med min pappa igen. :D Min far är så otroligt underbar som ställer upp!

Fredag: Jobb 8-13.30 och sen ta det lugnt hemma tror jag på kvällen?

Lördag: Dags för julbord nr.2 för i år. Denna gång är det NCC som bjuder!

Söndag: Städning, bakning mm. Hemmadag iallafall! Kanske blir som idag (läs: söndagen innan denna) med promenader, bus och umgänge?

Julen hemma hos oss!

   
  
Bilderna ska gå och klicka större!

Nu fattas bara granen hos oss och ioma den är riktig i år får den vänta några veckor till..

 
Hämtade ut ett paket med schampoo & balsam till Albin, de hade även skickat med en provpåse hundmat(?) som säkert kommer fungera toppen som belöning till sötnosen när vi tränar! :D

-

Kom alldeles nyss in från en ordentlig promenad i plumssnö, vi var ute 1 timma! Pjuh.. Hundarna har då iallafall busat som tokar! Dessutom har jag och Abbe varit i Karhuniemi med vovvarna 5 timmar innan det, undrar om han kommer sova ikväll?;b Nu har han iallafall fått ett välförtjänt köttben att gnaga på.

Tommy har opererats idag och det gick bra, senor och frakturer fixade och han & John borde komma hem om 1-2 h. Skönt att det gick bra! Tyvärr så var vi ju tvungna att avboka våran helg och tjorva med dem som vi skulle bo och hälsa på hos under den tiden. Men såna här gånger finns det inga val! Själv klart man ställer upp för sina nära & kära! Dock så hoppas jag att vi inte ställde till det för någon.

Nu börjar idol och det ska då jag titta på! (Så långt jag hinner innan det är dags att fara till Karhu igen;b)
PUSS & KRAM PÅ ER!
RSS 2.0