Min orkidé blommar!

Så roliga nyheter har jag nu :b

Sitter hos syrran och väntar på lilleman som ska vakna så vi ska bege oss hem. Blir karra och sushi på hem vägen! Mums :)

Har haft sån hemsk huvudvärk fram till 16 idag så jag höll inte på att överleva dagen men nu är allt bra :)

Äntligen ledigt!

Igår lämnade jag in den sista uppgiften för denna kurs och nu är det bara att invänta komplettering eller ok. Så därför är jag ledig nu! Tenta 11 januari men tänker vänta med att fortsätta plugga inför den.. (gjort det redan en del)

I eftermiddag ska jag och Emma handla inför nyårsafton och fram till dess blir det bog lite städning och vår vanliga promenad :) Abbe hade behövt ett bad och borstning samt att julen kan få dansa ut redan nu för min del. Men vi ser ju hur mycket vi hinner med. Jag och Mika ska ta dagen med ro!

Idag fyller min älskade systerson år så GRATTIS till dig! Vi ska dock först fira honom imorgon.

4 månader idag!

Idag för precis ett år sedan bildades det en så underbar individ inom mig. Där låg han exakt 8 månader och idag är han redan 4 månader gammal! Känns fortfarande då overkligt <3

Idag på BVC vägde han 6,8 kg och är 64 cm lång. Han försöker sitt bästa att få allt han får tag i in i munnen. Han smilar oftast åt alla som gör det åt honom. Han skrattar högt och älskar att träna på att sitta och stå :) Än så länge är han för kort för att nå ner från gåstolen. Stå i den går bra med en kudde framför som stöd :)

Vår underbara son..

Abbe har fått följa med husse till jobbet idag när vi promenerade till sjukhuset och hem istället för med honom. Nu har han kommit hem och snarkar på sin bädd ;)

RSS 2.0