Torsdag

Igår kväll kom tjejerna och höll mig sällskap här hemma. Thanks honeys! ;) Sara, Jenny, Sandra och Frida kom och höll mig sällskap framför tv. 2½ tekanna, några tvprogram och en massa skratt senare var ännu en kväll över. Supertrevligt! :D
Ikväll kommer älsklingen hem, jag kommer nog somna tidigt då jag inte sovit alls bra under dessa nätter. :S Skulle egentligen och träna efter jobbet idag men är så jäkla trött så skippar det och åker hem och städar upp lite här istället.

Fått bilder från vår uppfödare igår! Valparna är nu 1 vecka gamla^^ Hur gulliga som helst. Oh, vi längtar så jäkla mycket tills vi ska ner dit och hälsa på och sen tills vi hämtar hem våran valp. ♥

Tisdag

image610Vinkat iväg John, duschat och nu sitter jag här klarvaken.
Jag  brukar  klara  av  att  duscha på  morgonen och sen gå
och lägga mig igen  men nu  var  jag  vaken för länge innan
duschen för att det skulle fungera.

Har kokat en vattenkokare med te, tagit fram kött till middag
och funderar seriöst på att ta en morgonpromenad. Dock är
det fortfarande så jäkla kallt så blir nog kvar inomhus.

Middagsplaner:
Tisdag - fyllda lövbiffar med potatisgratäng.
Onsdag - lax, potatisgratäng (blev kvar) och vitsås.
Torsdag - Ugnspannkaka skulle nog vara gott? Mums :D

Ensamt blir det..

Imorgon far älsklingen till Vitåfors och kommer först hem torsdag kväll. Chill att vara ensam hemma lite är dock orolig för hur in i h-vete jag ska kunna sova. John och jag har gjort 8 st. matbackar klart och nu håller han på att sätta ihop en väska att ha med sig.

Typ deo, kallingar och tandborsten skulle jag gissa på. Män behöver väl inte så mycket mer med sig när de far någonstans? Vad vi fyller våra 3 resväskor med när vi far har jag ingen aning om.

Så imorgon tänkte jag strunta i Coren men ev. ta mig till gymmet och köra ett pass på Crosstrainern. Annars så är det verkligen plugg som gäller. Torsdag också! Ska skriva så mycket jag hinner på jobbet imorgon och ta tag i den där jäkla labben när jag kommer hem. Början se ett mönster med just den. Inte sugen på att experimentera med mat och skit här hemma. Urk.

Puss på er!
RSS 2.0