Festlig fredag med fränder

Sommarväder och sommarkläder <3

Vet ni! De små knopparna på träd och buskar har äntligen börjat slå ut ordentligt. Och det med raketfart! Synd på all jädra pollen bara. Trött, snorig och kliande ögon, yey..

Jag och Mika ligger i soffan framför Bolibompa just nu. Jag funderade över om jag skulle putsa något fönster nu på morgonen. Vi har ju 3 glas fönster överallt så rutor finns att putsa. Till lunch får vi besök av familjen E och eventuellt en till vän jag inte träffat ordentligt på länge. I eftermiddag startar min, Emmas och kidsens helg :) Eftersom våra karlar har sin "bromance helg" (haha) så tänkte vi samköra våran också. Lättare med samarbete och mycket roligare för alla :) Ser fram emot att få träffa mina härliga vänner <3 Utan mina vänner skulle jag vara djupt olycklig.

Kortis

Dags för helg utan sambo igen. Denna gång ska han iväg med sin "bestie" till Sthlm och busa. Jag och barnen har planerat massor av umgänge så vi inte får krupp ;) 

Dagen har spenderats i sommarhetta i stugan. Och jag brände mig som vanligt :/ Inte lite rött.. Man glömmer sig själv när man har barnen. Vi har grillat, solat och tagit det lugnt. Snart är det inte så när vi är där, byggsäsong på ingående..

Picknick style på lunchen igår :)

Ahh..

Vädret ser helt fantastiskt ut! Jag vill bara spendera hela dagen utomhus :) Det blir åvc, promenad och handling idag. Blev även bjuden på träff med några mammor & barn på ett av stadens fik idag, hade varit trevligt men borde hålla igen på både kalorier och pengar.. I eftermiddag är det utestäd på Noas, jag ska dit från vår familj. Verkar bli mycket tid utomhus ändå :)

Blå himmel och solsken <3
RSS 2.0