Datorbloggande..

Jahapp, nu har jag tagit mig tid att blogga från datorn. Vilket tjorv. Mailat bilder från mobilen för att kunna spara dem på datorn och blogga med. Samt att det tar år att få upp bilderna i alla fall.. Suck...! Hur gör ni andra? Hur får ni in alla bilder ni publicerar? Jag håller hoppet uppe över att appen ska börja fungera igen.
 
Idag har vi hunnit vara ut på stan, försökt hälsa på gammelmormor som inte var hemma samt ätit snabb lunch hos Malin medan Mika sov i vagnen utanför. Nu vilar han igen och jag hade behövt göra detsamma! Huvudvärk på ingång :(
 
Senare blir det promenad tillsammans med Sofia och hundarna, annars inte så mycket planerat. Blir nog hemmagjord pizza till middag, superenkelt med färdig pizzadeg och god tomatsås. Pizzorna blir bättre än från pizzerian enligt mig! Mmm.. :)
 
Idag är det för övrigt lite kyligare väder igen, min hud fick en chock på midsommardagen när vi mös i Ala Lahti. Chock är ordet. Svider än.. Från och med nu ska jag bannemej smörja in mig! Känns som att det inte behövs här och om man gör det börjar det f-n alltid regna men nu har jag bestämt mig. Jag ska smörja vareviga dag det är soligt!
 
 
Foton på de fantastiska fikaborden hos min syster när min systerdotter Ida tog konfirmationen. Allt var sjukt gott!

Men jisses...

Blogg appen fungerar ej, därför har det inte skett något på bloggen.. Tråkigt! :/ Bloggsugen! Men jag tar mig aldrig till datorn något mer, förutom nu när jag skulle shoppa lite höstkläder till Mika från reorna. Kanske måste börja starta laptopen då och då så bloggen fortsätter leva:b Vi gör ju tokigt mycket roliga saker vi vill dela med oss av!

Idag åt vi sushilunch med Malin här hemma (jag och John gjorde många många bitar igår) och grabbarna fick busa. Annars blev det en riktig hemmadag för mig och det kryper i benen! Imorgon ska vi ta oss ut på stan och kika vad som sker där inför festivalhelgen som är på intågande. För mig blir det dock inget sådant, John ska ut med jobbet på torsdagen. Vi ska grilla på fredagen med fina vänner och resten av helgen spenderas med att förberedda för stugan i byn.. Det skulle troligtvis regna ändå, ingen roligt att frysa i öltälten då :(

Hoppas ni har det bra i alla fall! Nu blir det sängen snart för mig, Mika sover så oroligt än.
RSS 2.0