58,9 % idag..

Insåg just igår att jag faktiskt är inne i sjätte månaden! Det går fort nu, iallafall jämfört med den ruskigt sega tiden i början när inte många visste samt allt var så osäkert.. Härliga magen ♥ och jag är ensamma hela helgen och nästa vecka fram till natten mot lördag. Tråkigt utan John men eftersom jag har VFU en vecka till och massor av annat att göra så lär tiden gå på. Vi har som vant oss nu vid att någon av oss flänger runt, ev. även båda två och oftast så går vi om varandra;b Mer om magen: det finns nu en chans att lillhjärtat skulle överleva om den skulle födas nu. Även om det finns stora risker..

Jag och Ida hade tänkt bege oss ut i skogen idag men det regnar (igen!) och såg på Yr.no att det skulle vara sol imorgon, ska nog överväga att ta det imorn istället? Men då är frågan vad man ska göra idag? Putsa förnster, vädra mattorna medan jag städar och agilityn är bara att vänta med... En runda på stan skulle vara trevligt faktiskt. Får se..Ett bra tag sedan nu.. ♥

Dagen idag lördagen den fjortonde..

- Sovmorgon och morgonpromp med Abbe
- Loppis på Torpvägen, fyndade lite barnkläder, hembakt supersmarrigt bröd samt hämtade babyskydd till bilen som vi fick. Tusen tack!
- Ut i skogen, la ett viltspår till Abbe
- Sov lite
- Fikade i solen med Janne, Malin och djuren våra
- Gick viltspåret med Abbe som legat 3,5 timme i torra skogen. Han arbetade på hur bra som helst!
- En runda i solen med Abbe, sedan plugg för min del. John är ute och kör med motorcykeln..
- Mys middag ute samt film som avslut på kvällen ♥

Hunnit med ganska mycket. Så skönt när man äntligen är ledig på lördagarna! Innan var det endats söndag som var ledig och den dagen skulle man hinna hur mycket som helst på.

Hoppas ni har och har haft en trevlig lördag!

Nedräkning..

Jag klarade tentan!! Jippii, helgen hade inte kunnat börja bättre. Med riktigt bra resultat dessutom. Skönt, då är det bara tisdags tentan kvar innan sommarn då. Om jag skulle klara den så behöver jag inte tänka på någon omtenta på omtentan alltså;b (Jag missade första tentan eftersom att jag var i Indien) Nej men vilken start på helgen, nu ser jag framemot mys, spår och vila. Samt plugg då.. Hrm.

På måndag går vi ut på två veckors VFU, ser fram emot det. Har alltid så trevligt under dessa perioder samt att jag verkligen lär mig så mycket nytt, nya idéer och lösningar.. Första gången jag är enda student på stället dock men det går nog bra. Jag och Sofia från klassen har arbetat riktigt bra ihop under två VFU:n med större projekt. Men denna VFU är ju endast två veckor så det hinns inte med alltför mycket heller.

Nå nu lite mer tentaplugg (har hållt på hela dagen igår och många timmar idag redan..) innan det blir helg här. Hoppas ni får en riktigt mysig helg alla, det ska jag, grabbarna och magen ha ♥

RSS 2.0