På plats i Muonio

Liknande som den på bilden har jag suttit och pysslat med under kvällen med min kusin + våra mammor här i Muonio. På lördag gäller det, då ska kusinen och hennes karl gifta sig. Mysigt! Men vilket pyssel med dekorationerna..

Jag, min systerdotter Amanda och Albin körde hit under eftermiddagen. Johns plan var att komma hit med motorcykel imorgon (onsdag) men vi får se vilken dag eller om han kan komma överhuvudtaget. Man kan ju undra när det ska sluta hända saker kring oss och våra familjer. Ikväll var tankarna hos min kära svärmor.. Förhoppningsvis är hon på rätt plats hos de rätta människorna så det blir bra nu! Men än är det inte över.

Slöar..

Slödag, jajjamensan.. Varit ut i regnet och knallat på ordentligt med Abbe i 50 minuter och sedan legat resten av dagn i soffan med datorn. Skulle behöva packa, fixa och dona men får inget gjort. Snart är John också hemma efter en flitig dag.. Näe efter detta inlägg får jag sätta igång. Haha!

Kommande helgen innehåller både sommarfest med mina underbara vänner från flera år tillbaka samt min fina gudsons dop på lördag. Tror att helgen kommer bli toppen.. Fast innan det ska vi ner till Umeå också! :) Ojoj vad jag känner mig laddad inför allt. Denna vår/sommar har varit så toppen hittills!


Lite ny inredning till lägenheten..

RSS 2.0