Trött mamma...

Äntligen är dagen till ända, helt ärligt! Den började bra men efter att vi varit i lekparken började Mika tjorva och det blev bara värre. Jag känner mig otroligt trött och less på bråkandet, trotsen och allt svammel. Huga. Ge mig kraft inför imorgondagen tack. Snälla...?

Min tur med A-K var härlig, Luossabacken upp och en springtur ner för vägen. Ah.. Solen värmde och vi fick oss ett rejält rump- och vadpass.

Endorfinhög efter träningen

Grillmiddagen satt bra i kistan..
Fläskfilé, snackpaprika, tomater som jag penslat balsamvinäger på och "grillgojs"

Pancakesfrukost

Min man kan. Detta serverades jag till frukost i söndags, dagen efter festivalandet. Fantastisk start på dagen med andra ord ;) Och som tur var mådde jag bra!

Pancakes är något vi brukar laga till helgfrukost då och då. Hela familjen älskar det. Det eller fattiga riddare. Suupernyttigt ja.. ;)

Pancakes med stekta äpplen och banan

Morgonblogg

Måndag morgon, barnen sitter och leker titt-ut på varsin sida om frukostbordet, solen skiner och leksällskap väntas. Kan  inte bli så mycket bättre.

Helgen gick i ett svep med utgång, festivalhäng med barnen, karusellpremiär för Mika och fix på gården. Nu har John sått ny gräsmatta och det ser ut som vi odlar folie ;) Se bilden.. Vi har nämligen så mycket fåglar på gården som vill äta fröna. Så fort det kommer igång plockat vi bort den snygga något UFO inspirerade konsten ;)

Ikväll väntar ett tufft pass med A-K i slalombacken. Vi går upp och joggar ner efter grusvägen som slingrar sig på ena sidan av berget. Usch, mjölksyran är hemsk upp! 


KF14 är över - jag var med om en väldigt rolig festivalfinal med härliga vänner!

RSS 2.0