Mot en låång dag..

På G mot sängen, lite för sent, igen, men promenaden med Albin blev lite uppskuten.. Imorgon IKEA! Albin ska vara hemma hos mor min hela dagen så känns super. Slipper man oroa sig för hur allt går. ^^

Säg mig, ska ni hitta på något kul?

Glasögonorm idag;b


.

Toothless

Jag och Bettan (läs: min kärringhonda) kom nyss hem från en tripp i stan med mamma, min kusin och hennes kille. Mysigt. Blev lunchbuffé på Scandic också, jag körde på det "säkra kortet" (stekt snitzel, stekta pottisar och beasås) men gott var det! Mmm. Nu klarar jag mig fast hela dagen! Ska ta och dammsuga och samla ihop lite grejer här innan jag om 1 h. ska till stallet. Jäklar vad skönt det ska bli efter IKEA, när allt börjar hitta sin plats och man slipper dessa jäkla påsar och IKEA-säckar som man stuvar in allt som väntar på sin plats i. Hur ska man egentligen lyckas hitta något?!

Albin har verkligen börjat droppa tänder nu, det börjar se ut som en mun av en typisk skolunge. Ni vet, låg/mellan-stadiet och de tandlösa munnarna;b Haha. Dock så kommer de nya tänderna upp snabbt igen!

Skönt att man har växt förbi detta stadie..

Någon gång måste vara den första.

Nu har jag anmält Albin (och mig) till vår första utställning, inofficiell i Gällivare nästa månad. Nu måste vi nog börja träna lite mer på det där med utställningskopplet..? Som tur är har vi träning med gruppen ikväll igen. :D

Ätit lite frukost och duschat hitills. Albin ligger och sover fortfarande, ändå kom vi i säng vid 22.30 igår? Däremot så var vi och hälsade på Ior (hans Havanais polare) så det var nog det som gjorde så att Albin fick soppatorsk efter kvällsmaten?

Idag ska jag vara förbi mamma och städa tvätt/dusch/bastu-utrymmet, städa igenom vår egna lägenheten, handla något gott kött till middagen (vad ska man hitta på?) samt vara på utställningsträningen ikväll. Måste bara lyckas organisera upp dagen också. Haha.
RSS 2.0