39 dagar kvar

Valborgsmässoafton
Ikväll blir det fest hemma hos oss. Förra året hade vi fan skitskoj här;b Det var då jag hade exprimenterat m mitt hår och såg ut som ngt som varit på Hultan året runt;b Haha!
Dock så ska jag och jobba på em. idag, chefen tyckte att jag skulle börja jobba tidigt så jag kunde festa lite jag också:) Annars jobbar jag ju kväll..

Tvättmaskinen har rullat från igår kväll m jämna mellanrum och hela lgh:n ska städas. Funderar dock på att spara skurningen till efter festen men allt ska ändå städas upp och så. Nånå, då har jag ju ngt att göra i alla fall när John är på jobbet;b
Helgen i Luleå var behövd och så jäkla underbar. Har badat badkar, käkat hotellfrukost, sovit, ätit gott, shoppat och bara myst m John. Loveli 2 years firande!;b Blev som vanligt lite mer pengar som rullade iväg än vad som hade behövts, men fick även min topp till studenten köpt. Bild kan komma senare om jag ids. (Troligtvis inte)

Ja, nu är det även bara 39 dagar till studenten! Jippiii! Och jag tror att det var 19 skoldagar kvar för mig, ledig lite.
Men hey hörni, var det så att sista veckan var vi lediga mån-ons? Onsdag är Sveriges nat.dag tror jag. Har som glömt bort hur det där var.

Ha en underbar Valborg folket för det tänker jag och resten av de partysugna här ha! :D

Jag och Jonne
A really bad-hair-day dude;b John poserar också..

Tjejsnack v.18

Språk

·Pratar du något språk utöver svenska?
Finska, Engelska + att jag kan väl kanske göra mig förståd i Tyskland;b

·Vilka språk har du studerat?
Engelska och tyska.

·Har du någon gång läst en hel bok som inte varit på svenska?
Japp, finska, tyska och engelska.

·Tycker du att det är viktigt att kunna andra språk?
Det är ett stort plus i alla fall i det flesta sammanhang. Jobb, studier utomlands osv.

·Vilket språk önskar du att du kunde?
Franska

43 dagar kvar

Jaha, då var det dags att ha Miljö- och samhällsplanering B igen, gud va spännande! Eller inte..
Te3 hade visst varit i klassrummet innan oss, som tur hade de öppnat fönstret. Varför luktar killklasser (inte alla säkert!) så illa? En blandning mellan svett, fotsvett och instängd lukt. Mumma.

Hoff, helt slut i hela kroppen efter ridkursen igår kväll och imorse. Orkat knappt ta mig upp för trapporna i skolan;b
Imorse fick vi rida utan stigbyglar, korsa tyglarna (så man tar i vänster blir det istället höger och tvärtom..)
Hade Hally ponken, gick väl bättre än jag trodde. Gud vilka hjärnsläpp jag fick! Anki: "Vänster och höger hjärnhalva ska samarbeta och jobba ihop så det går" Ha! Inte en chans här inte;b

Sista skoldagen för den här veckan, gud så skönt. Behövdes verkligen en riktigt lång helg här:) Ledig fredag-tisdag + att nästa helg ska jag och Hello till Luleå på dressyrtävling m Carrera:) Så då blir det bara 2 skoldagar nästa vecka också, Jippii! Veckorna går fort.
Btw +9 grader idag också, det regnar ute! :D (istället för snö då!)

Känns som att humöret kommer att hållas på topp idag?;b
RSS 2.0