Bråttom bråttom!

Elin kommer hit om 40 min och jag måste hinna duscha & handla innan det. Varför jag sitter här? Ingen aning.. Eller, mjo, såg inte vad klockan var innan nu! Jag & Albin kom nyss hem från en skön lång skogspromenad! Jäklar vi fick klättra ett tag också;b Pjuh!

Nå, uppdaterar er senare! Kram!

Inomhusträning

Jag använder Firefox istället för Explorer som webbläsare, även när jag bloggar (oftast iallafall) och detta gör så att bloggen ser bäst ut i Firefox. (Detta upptäckte jag nyss när jag checkade det senaste inlägget, som såg konstigt ut i Explorer)

Så ni vet! För att ni ska se bloggen som jag bör ni använda Firefox alltså.


Ok, avslutade nyss ett träningspass inomhus med Albin. Checkade igenom "alla" kommandon/trick som vi lärt honom, och det gick jättebra! Allt från sitt, tass, andra tassen till liggsittligg kombinationen (som vi börjat bekanta oss med). Dessutom tränar vi nu mer och mer på att "vänta på att få godisen", ha den på tassen eller nosen mm. Så kul att jag lyckas visa han vad jag vill så att han förstår! :)

Måndag, och en ny vecka!

God dag.
Elin och Tessa begav sig just hemmåt härifrån och jag tänkte snart ta itu med middagen, blir renstek med färsk potatis till. Mmm.. Hoppas John tycker om det bara! Efter en snabbmiddag ska vi fara och fixa bort ett ärende och senare (vid 17.30tiden) ska jag dra mot stallet för min ridkurs. Får se hur det går med tanke på att det var smärtsamt att rida ut Carrera idag.. (Med tanke på träningsvärken i lårens baksidor;b)

Imorgon planerade jag och Elin en "bakdag"
(inte egentligen en BAKDAG då jag ska iväg
och ha en lektion på eftermiddagen) då vi
ska göra både banankaka (i långpanna) &
massor av kladdmuffins. Både min och
Elins frys behöver fyllas på så det behövs!
Dessutom är det mycket roligare att baka
när man är två! + Att Elin har en superbra
manick som blandar smetarna åt en. Höhö.

Veckan ser ganska "vanlig" ut annars, en lektion på fredag (också! :D), valpkurs, Carrera osv. Förra veckan tänkte jag vara förbi min syster och hennes familj men det hanns inte med tyvär. :( Så det ska ske denna vecka + att Jennie & Nelson tänkte komma förbi någon kväll! :) Sen är det tv-kväll på tisdag ju! Både Ugly Betty & DHW börjar, plus att det är Grey´s på onsdag kväll. Smått patetiskt att tv:n är en sån "viktig" del av en liv, men vissa program får inte missas;b (I know, I am a nerd)
RSS 2.0