Vattenlek!

Sitter på gymmet och inväntar spinningpasset. Ska bli skönt samtidigt som jag känner en oro över hur jag ska orka:b Men känslan efteråt är oslagbar!

Mika lekte med Abbes vattenskål innan jag for, när han var färdig var allt vatten på golvet och på hans kläder ;) Första gångerna när han plaskade vatten på ansiktet så drog han häftigt efter andan av förvåning över vad som hände. Efter ett par gångerna hade han lärt sig även det och var återigen en erfarenhet rikare :) Gullungen min.. Ska nog ta och sätta honom på en handduk någon dag och ge en vattenskål med leksaker att utforska och leka med.

Äppelringar är goda att äta som mellis och gnugga tänderna på :) Tips tips!

Rulla vagn..

Dock så var det en kvinna dom undrade om jag kände igen en tydligen bortsprungen hund efter 50 minuters trampande och detta väckte Mika.. Vi fortsatte 40 minuter till och slapp dåligt väder fast det verkar vara luriga moln överallt.

Vi har ätit lunch och på ett tag ska vi till Tobias och kika på samt fixa foton som han tagit på Mika :) Blir att göra förstoringar sedan. Fint.

Gäsp.

Tidig morgon här, John var snäll & omtänksam och tog med Mika när han skulle äta frukost så slapp jag också stiga upp 05.30 och fick ligga kvar till 06. Sedan for han till jobbet och här har vi morgonsysslat och busat. Snart långpromenad dags! :)

Ikväll ska jag äntligen få träna! John hade lång dag igår också så jag var tvungen att avboka pumpen och CX.. :/ Men ikväll ska det alltså bli extra härligt att få ta ut mig. Spinning står på schemat. Jag kommer att dö! Bara varit på 1 pass spinning det senaste året! Pjuh.. Men jag ska fixa det ;)

Lurvis väntar på promenad.

RSS 2.0