Pink solutions

Missa inte Rosa bandet galan ikväll kl.2000 på tv3! Jag själv kommer nog att zappa mellan den och DHW, sista avsnittet ikväll. Xtra mkt underhållning för mig alltså:)

Mitt bidrag den här ggn var 20 kr. för det rosa bandet, tyvärr blev det inte mer.
Fast det var iaf inte första ggn jag bidragit:)
Min mormor har haft bröstcancer så det känns viktigt att hjällpa forskningen. Hade varit skoj att jobba med ngt kring detta i framtiden.

Nu ska vi till L och  A och umgås lite innan TV kvällen börjar. Ha en bra tisdag folket!:)

pink

MSN-problem

Gud vad tiden går! Idag har jag skaffat en msn och hotmail till min systerdotter Ida-lina, det var inte så jävla länge sedan hon föddes ju! Eller ja, 9 år sen, men det känns inte så. Hoffa, det blir väl dags snart för mig att börja pensionspara också;b Haha!

Känns som att man blir för gammal, för fort! Jag o K var på stan idag, fikade och shoppade lite. Efter stan drog vi en runda förbi Möbelhuset, ÖoB och Coop, fy fan! Sånt gör man kring 30års åldern, typ medan barnen sover. Jadu, vi är inte så små ngt mer folket?;b

Maten klar, ska bara koka pastan när jag hämtat John. Blev pasta med kyckling och tomat/oliv sås. Hoppas jag lyckades!
Var och handlade ingredienser till Tacos också, ska väl göra det imorgon. Fast hur gör jag med allt som blir över? Vi far ju till Umeå på tors. morgon, hmm. Ngn som vill ha rester?:P Haha
Nu ska jag fara iväg, Ciao bella!

Ännu mera lov!

Gud så skönt det är att göra ingenting, men ändå lite isolerat. Umgåtts m barnen och papi idag, sov från 0530 (körde John till LK) till efter 0900 ngnggn hos päronen. Skönt. Detta pga. att barnen också sov där och mami började jobba 8 och papi kmr först hem efter 10 så jag var typ "barnvakt", en sovande sådan. Men minstingen, Amanda, sov m mig hela tiden och de andra klarar sig själv mkt bra:)

Idag ska jag leka Hemmafru, tvätta lite iaf det blir en tid ledig, sätta upp "stjärnfallet" i fönstret (visst räknas inte dem som julpynt? Jag tycker att dem är så fina så jag kör på att dem är "vinterpynt"!)
Vid 1300 ska jag på stan m K blir nog fika och lite tittande för min del. Ska spara penkkisarna till helgen.. Fast K hade ngr ärenden att göra:)
Skoj att komma ut lite på lovet också, fast vilan är verkligen välbehövd här iaf. Trött och sliten som ett djur!

Jag hatar tragedier speciellt när det inte finns något att göra, för min del alltså. När man inte kan hjälpa..
Fast denna familj har ju hittat ett sätt att "lätta" på tankarna lite, tror faktiskt att blogga hjälper mycket. Man får ut allt på "papper" istället för att bara ha allt inom sig.
Jag hoppas verkligen att familjen Malm hittar styrkan att ta sig vidare.

Plötsligt känns mitt gnällande och skrivande helt löjligt. Jag har ju egentligen inga problem.
Näe, nu ska jag gå och fixa.
RSS 2.0