Middag och Ferrum

Vilken kväll vi fick igår, riktigt rolig. Stämpeln på handen vittnar om krogrundan och jag är glad över att jag aldrig kom fram till baren igår för då är inte min ekonomi helt i botten. Emma och jag upptäckte att vi har väldigt liknande musiksmak och så även då den senaste favoriten Bög mamma kines. (se tidigare inlägg) Dock så slarvades min jacka bort i garderoben men tack vare en schysst kille så fick jag den åter i min ägo. Tack till killen samt allihopa!Haha, inte alls förvånad älskling..

Fredag!

Ruskigt kallt här hela dagen, närmare -30.. Förmiddagen i stallet med Carrera och kompaniet och eftermiddagen hos mamma&pappa med grabbarna och systers halva familj. Underbar fredag, speciellt med tanke på att jag inte pluggat alls plus att jag får min första lördagssovmorgon utan plugg på länge! :D Tack alla för allt.

Vid 18-tiden for vi med grabbarna ut på stan för att se på inhoppningen av Snöfestivalen, skidor, bräda och skoter men det var alldeles för kallt för att något skulle fungera typ. En flopp ikväll, förhoppningsvis bättre imorgon..


Tagen på bar gärning på G ut från boxen.. ;b

2 pållar var det i hagarna idag i kylan när jag for, Carrera & Jojje.. 1-1½ timma bara men ändå något. Speciellt för Carrera som endast leds 25 minuter per dag just nu. (fortfarande)

Manne och Jenny


Supersnabbasöta Cia och jag hemma hos mamma & pappa

Musik..

Fick mina skivor reda idag förästen, CDON fixar servicen! 1 dag upp till Kiruna, det är så det ska vara.. Hann njuta av musiken under min och Albins 50 min. promenad i eftermiddags. Mer än -20 men med bra musik i lurarna fungerar det faktiskt.

Jag ser fram emot helgen! :D Bara massor av roligheter, umgänge och även lugn & ro. Just precis vad jag ville och behöver..

My love Lasse på P3 Guldgalan.
Skulle nog göra mycket för att få se en livekonsert med honom!


Josephine Crawford har typ återförenats med sitt band Domenicer,
första låten och visst en snabbt gjord video: "Bög mamma kines"
Haha, tycker den är rätt så medryckande! :D

RSS 2.0