Alla mammornas dag <3


Grattis till alla fina mammor! Vi om några förtjänar en egen dag. Ovan ser ni gamla anvisningar för hur mor skulle uppvaktas förr. Tänk om det skulle göras så hemma hos oss! Här är John och snickrar i huset, jag och barnen hemma hos mamma var vi bor dessa två veckor och ingen vet om morsdag:b

Abbe är en trött farbror nu för tiden. Lillgubben! Han har fyllt 7 år i mars:b

Inspirerande tankar


Väldigt bra citat för allt ingivet tycker jag. Vi borde säga "JA" oftare till nya möjligheter och testa på! Vi borde våga bryta vanor och även trender för att göra sådant vi önskar, drömmer om och mår bra av. Man vet aldrig hur livet kan bli om vi tar andra vägar, beslut och sätter nya mål!

Att jag börjar med Forever Livings C9:a är en sådan grej för mig. Jag har länge tänk och sagt att "det verkligen inte är något för mig. Jag skulle aldrig klara det.. Jag är för sockerberoende." Men här är jag idag :) En steg i taget mot att må bättre I ALLT! Inte bara hälsan utan med allt i livet. Familj, vänner, fritiden, jobbet.. Ja allt! :)

Here we go

Idag kör jag!

9 dagars detox. Inget koffein, socker och annat som förstör kroppen. Idag är första av två dagar utan vanlig mat också. Pjuh.. Eller jag menar så klart: Bring it on!
RSS 2.0