Igår 30 juni 2011 firade vi Idas möhippa

Och jisses så roligt vi hade det! Vi hade nog lyckats pricka in allt sådant som verkligen passar Ida och det är väl det som är meningen?

Hämntning med MC, skattjakt på stan (för att hitta till lunchen), spel och umgänge. Efter detta bastuflotte (vilken hit!) i Jukkas med bastande, badande i älven, vattenskoteråkning och ringåkning samt underbar mat i världens bästa sällskap.

Till sist en riktig nostalig fjortisfest hemma i Emmas pappas källare med massor av pynt - så som det var då när vi gick i grundskolan.. Underbart! Musik från 80-, 90- och 2000-talet, alla var dressed i 80-tals anda och vad vi dansade. Fult (det ska inte stå fullt) och mycket!

Tack alla och hoppas vi alla kommer minnas denna dag och kväll in i historien.
Lite bilder, som en snabbspolning genom allt ;)

Newbie från Kappahl

I Gällivare gick det bra, om jag inte skrivit om det redan? Glömsk..
Min ryggskada kommer inte att påverka förslossningen mer än att ifall jag ska ha ryggbedövning så måste den läggas lite annorlunda. Just det vi hoppades på och när läkarn (som var super trevlig!) talade om detta så släppte verkligen en oro..

Efter det besöket drog vi en runda i Gällivares affärer och köpte bl.a detta söta set till lillhjärtat♥ Super mjuka är dem också! De där tofflorna är det sötaste jag sett tror jag, mycket större i själva foten är där vars den ska ner bl.a..

Glammigt värre..

Varför är det så himla svårt att somna? Det har varit så cirka 1 vecka nu, ligger och vrider & vänder, läser eller funderar (inte några "djupare" tankar..) i minst 1 timma varje kväll innan jag kan somna. Ändå är dagarna fulla med aktiviteter och vi kommer inte alltför tidigt i säng så jag borde vara trött.. Har det med graviditeten att göra eller stress över flytt och allt annat? Jag hoppas det släpper! Sedan när man väl somnat vaknar jag ändå 2-3 gånger per natt för att springa på dass. Glammigt värre liksom.

Idag ska jag och Anne fortsätta med städandet tror jag. Hann även städa en del köksskåp igår. Usch för fingeravtrycken vid handtagen! Finns det något bättre knep än diskmedel och gnuggande?


Abbe i blåsten på agilityplanen i måndags ♥

RSS 2.0