Lata lördag?

Inte här inte! Ska mata hästarna i stallet kl.0700 och har jouren till 1330, efter detta blir dte inte att fara hem. Ska rida och pyssla m Carrera. Räknar minst kl 16-1700? Usch va jobbigt. Men skönt att göra bort jouren och Carrera är det oftast roligt att rida:)

Nu ska jag göra mackor mm. klart tills imorgon. Sen blir det natta här i min lya iaf.
Ciao!

En vacker dag..

Skulle gärna fylla på garderoben m allt detta...

vd

Skorna och den svarta väskan är fr www.asos.com och resten fr www.shopaholic.se
Tycker båda klänningarna är så himla fina! + Tröjan som ser mysig och skön ut. Oh, I want more!

Till våra söta vovvar finns det också mode på Asos, men under våra accesories? Hallå, är vovven ngt man köper för att ng annan har en och det såg ju så fint ut på bild? Hmm..
Kläderna är söta i varje fall! (Dock så ska min hund inte ha mer på sig än ett "vintertäcke", det behövs fakt. här uppe om man är liten..)

 


Lunch..

Som sagt så har mina polare stuckit till Kuleå över dagen så tänkte sitta vid datorn under lunchen. Annars måste jag ju börja leta efter sällskap dit och maten är inte så god så det skulle löna sig. Dessutom har vi bara EnB kvar och efter det ska jag hämta bilen fr RMK, dessutom så är det ju fredag så man kanske kan hämta en safarimacka som lunch/middag, lite belöning måste man väl få efter veckan?

Har börjat spana efter nya Pikeur ridbyxor, mina är helt trasiga och välanvända! Problemet är att de är så jävla dyra. Minst 1400;- för ett par sånna som jag vill ha. huu! Kanske får fjäska lite mer för mami och papi? ;D Nå tittar får man iaf. Har hittat en bra hemsida som jag funderat över att beställa ifrån ett tag. Vi ser ju hur det går!

Dags för NkA pluggabnde, usch! Vill ej..
Ciao!

RSS 2.0