Honeymoon!


Åh äntligen! Nu är det dags, imorgon far jag och min man på bröllopsresa till New York. Resfebern börjar smyga sig på. Ska nog gå med hunden en sväng för att lugna nerverna.. Barnen kommer få bo hemma tillsammans med mormor & morfar / farmor & farfar som delar upp tiden. Mysigt för alla tror jag <3

Alla har sina sysslor..

Både jag och Enna kör på för fullt. Enna med att leta saker i lådor & skåp som hon kan roa sig med. På bilden var det knäckformar som nu finns överallt i huset..

Medan jag försöker städa, tänkte att det kunde vara trevligt för mor- och farföräldrarna att få börja med ett rent hus. Men jag jobbar i uppförsbacke! :X


Lördag

Godmorgon härliga lördag!
Jag har startat dagen i stallet innan John åkte iväg för att spela badminton (tävlingar hela helgen) och nu äter jag och Enna våfflor till frukost. Mika ligger och sover än, han har blivit riktigt hängig? Vill inte äta och mest bara ligga i soffan & helst se film.

Jag och lillfröken tittade Let's dance igår..

Senare kommer mommo & moffa för att vara med barnen medan jag far tillbaka till stallet för att rida :) Ska bli riktigt roligt! Ett tag sedan sist jag red..
Efter stallet ska jag dra iväg min bestwoman på en överraskning som tack för all hjälp med bröllopet. Som jag började inlägget med, en härlig lördag!


RSS 2.0