Choklad.. Mmm..

Känner ett enormt sug efter en riktig smarrig kladdkaka! Har printat ut olika recept och tänkte sätta mig i soffan och bestämma vilken man ska testa. Idag har jag dessutom tid att baka ordentligt så det ska inte bli min vanliga kladdkaka som jag brukar "vispa ihop" när gäster säger att de är påväg till oss. Ute är det toppenväder fortfarande och vi har varit ute massor idag, Albin är trött. Ska dock ta en kort promenad till affären med honom och John så han får röra på sina tassar + att vi får handla det som behövs.

Vad ska ni göra denna fredag? ♥

Fredag! :D

Ute strålar solen och det kan nog ingen Kirunabo missat?! Härligt! Albin och jag är uppe medan husse ligger och sover fortfarande, trött efter en jobb vecka + att han körde tur & retur till Luleå igår (läkarn igen). Albin försökte dock väcka honom med en massa blöta pussar och när det inte fungerade lite naffsande men t.o.m. Albin gav upp;b Nå nå, får väl fixa mig klar + käka frukost innan han måste kliva upp.

Vi tänkte ta och fixa en del ärenden idag som vi måste hinna med + vara ute så mycket vi hinner! Kratta vidare, skyffla bort snö + rensa gården.. Tråkigt men då har man iallafall att göra. :) Nu på förmiddagen tänkte vi fara ut till Karhuniemi och leka med Kappi & Bangsi. Hundarna går så bra ihop tillsammans! Så himla skönt, trisst om de inte hade tagit in Albin till "gänget".. :S

Jag är dessutom grymt sugen på mjukglass, fast det räcker med liite för mig för sen blir jag less.. Så oftast tar jag en liten strut/bägare, käkar lite och sen får John resten. Mjukglass är så "mättande" så det blir för mycket snabbt.. Men gott! Hihi ;)

Ha det bra allihopa! ♥


Den gråa hunden på bilden är Tessa. (Elins hund)
Som också gick ihop bra med Albin! :D

Update

Kom nyligen in från Albins och mitt "trädgårdspass", vi har rensat blomrabatterna och krattat en stor del redan! :D Däremot har vi kvar en stor snöhög i ena hörnet av gården som jag tänkte börja skyffla på efter att Albin fått sin "lunch". John ringde nyss och var visst vid Lansjärv. Mysigt att få hem honom! Bara Albin kommer ihåg vem han är.. (?)

Annars händer det inte så mycket här.. Tänkte ta och plugga så mycket jag hinner nu ihelg så John & Albin får umgås. Är sugen på grillning också. Mums... (börjar bli hungrig ju!) Kanske skulle ta och fixa lite grillkäk under helgen? Bara det är fint väder så!

Ska ta och städa upp här lite mer innan husse kommer hem. Puss!Detta inlägg skulle egentligen ha publicerats vid 13 tiden men blev något fel som jag såg först nu.
RSS 2.0