Första riktiga dagen på LTU

Nu är första av våra tre heldagar avklarad, har varit en otroligt intressant, sporrande och fullspeckad dag dessutom! Hotellet vi bor på är superfint och fräscht, verkligen ett hotell att rekommendera. Nu har även Sofias storesyster Pernilla kommit för att sova med oss här, kul med sällskap och några att surra med. Ikväll efter skoldagen var vi och lyxade till med kinamat och det var supergott. Baan Thai tror jag restaurangen hette, mitt i Luleå.

På bilderna ser ni Pernilla, Sofia & Sandra inne i en godisaffär vi besökte efter middagen;b Längst ner en flummande Sofia efter en av föreläsningarna idag.Det ser mycket ut men det är bara det som verkligen behövs.

Detta är då min packing. En full medelstor resväska (den blåa), datorn (den bruna) samt en större handväska med en del av litteraturen samt stövlarna, som jag inte orkar köra bil med då de blir så varma. Jag tror att jag hade kunnat få bort den svarta handväskan om jag ville men nu när vi ändå har bilen så får det vara. Otroligt var grejer det ändå behövs, kläder för 3 dagar, alla dessa sjuttoelva böcker, hårfön samt volymmaster mm. Den gång vi måste ta tåget lär det bli att ransaka packningen, men den dagen den sorgen. Nu tänkte jag rasta Albin och sedan börja åka. Förhoppningsvis slipper vi ösregn!

Snart åker vi igen


L'Oreal Pure Zone Deep Purifying Gel Wash

Denna ansiktsrengöring var jag och inhandla idag från Coop. Har använt den tidigare och varit mycket nöjd. Under en period tillbaka har jag inte sminkat mig nästan alls till vardags men nu när man börjar skolan igen lär det iallafall bli concealer, ögonbrynspenna och foundationpuder.. Pga. att dessa produkter inte lämnar några "synliga spår" (så som t.ex. ögonskugga) så blir det lätt att man sover med sminket på och det har gjort så att min hud känns smutsig av bara 1-2 veckor sminkanvändande. (Fast jag tvättat ansiktet mestadelen av gångern!) Så nu ska jag få in en till punkt i de dagliga rutinerna, tvätta igenom ansiktet noga samt smörja in det efteråt.


Har duschat och fixat mig klart inför resan, ville tvätta och fixa håret ordentlig idag så jag slipper göra det imorgon och förhoppningsvis på tisdag. (utom påfyllning av spray och Dust It + borstning då;b) Ska alldeles strax packa det lilla som har packats upp från väskan från förra gången och sedan äta middag med älsklingen. Denna gång bor vi på ett riktigt hotell då lägenheten som vi annars kommer ha var upptagen då det blev så kort varsel. Vet inte hur de har med internet och hur pigg jag kommer vara med bokstavligtalat hela dagar av föreläsningar och introduktioner. Men ifall jag hinner/orkar/kan så uppdetarar jag från Luleå. nu måste jag fixa, vid 17.30 ska jag hämta upp tjejerna.

Ha det bra och önska mig, eller oss, lycka till!

 

RSS 2.0