Toppenväder!

Toppenväder! Det är just vad vi har fått hit till Kiruna idag. Solen skiner och plusgraderna är ganska många skulle jag tro. Äntligen! :D Snön smälter dessutom ruskigt snabbt nu, skulle vara skönt att bli av med den snarast..

John är och hämtar någonslags lunch till oss från stan och känns som att denna dag kommer gå riktigt fort. Efter jobbet är det stallet som gäller, handling inför morgondagens grillning med syster & Amanda samt ett kvällsbesök hos farmor och farfar.

Vad ska ni hitta på denna underbara dag då? ♥

image663.

Detta är, typ, jag.

Kort om mig:
Namn:
Hanna Susanna Virkkunen
Ålder: 19 (än så länge!)
Bor: Kiruna i lägenhet med min sambo John
Familj: John, mamma, pappa och min storasyster
Tycker om: Djur, vara ute, rida, umgås med vänner och bekanta & hänga runt på internet.
Tycker inte om: Vara sjuk, tråkigt väder & falska sam oärliga människor (!)
Jobb: Heltidsanställd på Jonnes Spelbutik. (Min sambo äger stället så har hand om allt utom bokföring.)

Favorit:
Tv-program: DHW, Ugly Betty och Grey´s. (just nu iallafall)
Bok: Det mesta av Kajsa Ingemansson, Jane Moore, Sophie Kinsella m.fl.
Bloggar: Läser sjukt många olika bloggar och har väl ingen favorit så. Dessutom varierar det beroende på vad bloggarna skriver om just då. :)
Mat: I like Ceasar-sallad!

Framtid:
Plugg: Vill läsa ganska mycket. Olika språk samt kostlära & sådant.
Jobb: Oh, ett jobb som arbetsuppgifterna varierar på och som håller ett högt tempo. Blir grymt rastlös och ledsnar fort om det är samma sak dag ut och dag in!
Familj: Ja, vi får våran Albin (Bichon Havanais valp) om lite mer än 3 veckor och vill själv klart ha några barn också om X antal år. ;)
Drömmar: Bilda en stadig familj, stadig inkomst och ett fint hus. + Hälsan i behåll!
Resa: Hade velat hinna resa en del innan man kolapsar helt. Se andra kulturer och lära sig mer om världen..

Allt innan idag:

Levt ett ganska normalt liv: villa, mamma & pappa och stuga i Finland vart vi spenderat mesta lediga tiden när jag var mindre. gick ut grundskolan innan jag fortsatte till Miljö- och samhällsplanerings programmet på gymnasiet här i Kiruna. (MSP) Efter detta och under skoltiden har jag jobbat som diskare, städare och nu är jag här.
Hunnit vara till England, Spanien, Turkiet och Bulgarien (+ Norge, Finland och Danmark då..) Inte såå mycket alltså. :( 19 mars 2002 (?) krossade jag 2 ryggkotor och plattade till en helt i en olycka med skolan då vi åkte på madrasser ner för en pretty brant backe. Ajaj.  Förlovad med min älskling sedan 1 år tillbaka och bott ihop med honom i 2½ år i vår lilla lya.

Vad ska man mer berätta? Det får nog duga så långt.

XOXO Hanna

Solglasögon 2008

image662

Ovan ser ni en pytteliten del av den stora djungeln av solglasögon vi utsätts för varje år.

Vem hittar egentligen det perfekta paret man springer runt och letar efter? Inte jag iallafall! Därför har jag börjat köpa sjukt billiga solglasögon istället för dyra då jag kan köpa flera par under samma sommar/vår utan att få dåligt samvete! Härligt :)

I Stockholm köpte jag ett par från HM för 49.90;- så går de sönder eller jag blir less så gör det inte så mycket. Tips tips! ( Alla par i bilden går under 200 spänn styck! ;D )
RSS 2.0