Regnoverall

Beställde just en regnoverall till Albin för 113;- Hurttas modell passar inte längre då passformen blir konstig så tänkte testa med denna istället, just för att den var så billig spelar det ju ingen roll om det nu inte passar helt perfekt eller alls. Kan ju skicka tillbaka, sälja vidare eller bara ha liggandes i någon låda här hemma! Dessutom ser den tuff ut och är inte knallrosa som några andra har varit som jag hittat men alltså inte velat köpa.. Håll tummarna för att den passar så lurvtussen får lite skydd nu när det börjar vankas mer och mer tid i skogen igen!
.

God morgon!

Här är himlen vit/grå och det snöar ganska mycket, som tur är så ska jag plugga mestadelen av dagen + att vi ska rida ut i eftermiddag/kväll med Mickis! Kanske går det att rida mer nu om det kommer massor av snö? :D Jag har ångest över att min träningstisdag kommer bli förstörd nu några veckor framöver då jag ska rida ut vid den tiden istället. Måste hitta en annan dag! Men det kändes ju så skönt med mina tisdagar... Hrm.

Ska strax ut med Albin för en morgonrunda och efter det käka frukost innan jag ska begrava mig i boken kunskapens former. Vi har använt den 2-3 gånger nu till olika uppgifter mm. och för varje gång man läser den tar man den till sig på ett annat sätt. Men det borde ju resultera i en djupare kunskap för hela boken va? Nåja, behövs frukost och motion för att jag ska orka koncentrera mig iallafall!

Veckan som kommer:

Nu var det ett tag sedan jag skrev ut min veckoplanering här på bloggen men nu kände jag att jag var tvungen att göra det för att få bearbeta det själv och få en översikt. Annars påminner mobilen mig, lappar överallt och i två olika kalendrar. Det har fungerat hitills (typ;b) men känner att jag ska ta tag i det och strukturera upp allt lite.

Here it comes:

Måndag - Plugg på morgonen + vid tillfälle under dagens lopp, promenad med M&L + Elly, hälsa på hos syrran och fam. Ridkurs på kvällen. Tror inte att jag missat något?
Tisdag - Plugga! Rida ut Carrera på em. Kanske hinna träna?
Onsdag - Rida Carrera inne på fm. Ha lektion på em samt frissa 17.00 (tror jag att det var?) Plugga vid tillfälle.. Johns pappa fyller år så blir middag & fika ute i byn efter frissan..
Torsdag - Sköta Carrera em. Sista allmänlydnadskursen (tråkigt!) Plugga?
Fredag - Sköta och rida Carrera inne, ha lektion, fixa inför lördagens utställning: handla, packa det lilla som ska med, bada Albin och dona på. Plugga ifall det behövs?
Lördag - Inofficiell utställning i Gällivare. (pirrigt)
Söndag - Sova ut, gosa med grabbarna och checka det sista med veckans skoluppgifter.

Utöver detta så ska ju Abbe så klart få den tid han alltid får och umgänge med vänner ska prioriteras! :D Min tisdags träning försvinner då jag ska rida ut vid den tiden pga. att Carrera och jag får sällskap av Mickis/Paddy då. Måste kika vilken/vilka dagar jag ska gå istället..
RSS 2.0