Torsdag kväll

Just kommit in från sista promenaden för kvällen med hundarna, ska hoppa i säng typ nu då Jonne ska upp och föra Birgit och Tommy till flygplatsen imorgon 05.20. Huu. Tänkte ta en morgonpromenad med hundarna och sen vänta på älsklingen så vi kan käka frulle tillsammans. ^^ Förmiddagen kommer spenderas i stallet med Carrera och sen är det jobb som gäller. En lite mindre godisleverans kommer imorn också, jippii, alltid lika kul att packa upp sånt. :)

Nu till dagens fråga:

Vad tycker ni om att man kommer till bekanta och förväntar sig att få sova över bara sådär utan någon som helst förvarning? Är det ok?

Enligt mig är det inte det, det räcker med att säga till/fråga samma dag men inte bara stövla in hos någon, packa upp sitt stuff och anta att man får ta personen/personernas säng. Ok om det nu har hänt något, men bara sådär för att man inte har något bättre för sig? Inte min stil. Ens familj är en annan sak men just detta med folk man "bara" känner.

Ja eller nej?

Tycker ni om "snyltande, luffande" bekanta man får dras med när man inte har planerat detta?

Torsdag ^^

Ikväll kommer hundarna till oss. :) Mysigt! Sen stannar dem till söndag, kväll tror jag t.o.m., det beror på när Birgit och Tommy kommer hem från Sthlm horseshow. Får helt enkelt kolla upp det där innan söndag.

Vaknade 08.58 igår, vilken panik! Kiosken ska vara öppen 09.30 och jag brukar se till att vara där senast 09.00 så jag slipper stressa med öppningen. Vet ni när jag lyckades vara där? 09.15 och då hade jag duschat också! Tycker det vara ganska bra gjort. :) Idag har jag lyckats vakna något tidigare och är grymt sugen på att testa min nya "locktång" men vet ej om jag har tid. Vi får se. Har i alla fall gjort en ny fransk manikyr på tassarna igår kväll. En sån liten grej kan faktiskt höja ens jäklar-vad-jag-känner-mig-fräsch-idag-känsla mycket;b

Jobbar bara till lite före 16 idag hoppa sjag. Hade velat komma hem och städa upp lägenheten innan hundarna kommer så man slipper ha en massa gamla dammråttor flygandes här + allt det de hårar av sig. Huu.. :S Får ta och borsta dem varje kväll innan det är sovdags;b

Dags att börja dona på här nu. God morgon på er.

Tisdag

Har fortfarande inte haft tid till att fixa håret. :S Sov längre imorse istället, och det behövdes! Inte hänt så mycket idag, jobbat som vanligt och avslutat med middag hos mormor och morfar. (Vilka förövrigt fortfarande bara är till "låns" av John;b) Trevligt och ruskigt god mat! Hon hade lagat sej i ugnen. Mmm. ;D

Imorgon blir det att fara till stallet på en gång efter jobbet och ha Carrera. Lotta och jag tänkte dessutom hinna julpynta till henne på kvällen då jag kommer ha fullt upp ihelgen.. Ska ju även rida Carrera både fredag och söndag och hur jag ska finna tid till det har jag verkligen ingen aning om. Får fixa detta..

Va händer hos er då? ^^
RSS 2.0