Gaahh..

Sitter och lyssnar på en föreläsning men som ibland inte är alltför intressant idag för mig så jag surfar runt lite samtidigt. Vilken resfeber jag fått nu.. Nå nu är det iallafall nära och resten av dagen har jag fullt upp med lite allt möjligt. Imorgon är det ju bara ett par timmar som jag sak fördriva:p

Funderar fortfarande på om vi missat något. Läst runt på nätet och många tipsar om att ta med några "skitkuddar" hemifrån som man sedan kan slänga där eftersom att kuddarna där visst är riktigt höga och hårda. :( Vi köpte ju nya i november så ska ta med en varsin av de gamla kuddarna vi någongång köpt riktigt biligt..

Ha det bra!

Sushisugen!Oj vilket sushisug som kom helt plötsligt när jag bläddrade bland gamla bilder och såg denna. Vill ha sushi nu, god nygjord färsk sushi!

Mmm.. Tror det blir sushi imorgon för mig och John? Som tur är tycker han lika mycket om dessa underbara himmelska bitar som jag gör.

Årets första utegrillning

Igår vaknade vi båda strax efter 08.00 utvilade så redan vid 11-tiden hade vi tagit oss ut till Johns föräldrars stuga där vi grillade på Muurikkan i den härliga solen som har börjat värma. Årets första majskolv fick jag också i mig! Jag som älskar grillade majskolvar med smör och salt på. Mmm..!

Efter ett par timmar ute i solen med hundarna och svärföräldrarna får vi hemåt igen, for förbi på Team Sportia och köpte skidor till John och sedan hemåt för att duscha och borsta Abbe och packa färdigt.

Idag blir det att vaccinera Abbe, inhandla en till Aftersun, klippa klor och frisera tassarna, lyssna på en föreläsning över nätet, sköta E-mail, middag och städa lägenheten.. Planen var att köra core och pump ikväll men skippar de då jag faktiskt inte är sugen, känner mig mer stressad..


Abbe, John, Kappi och Tommy -mysigt!

RSS 2.0