Lite Stockholms shopping

Hittat ännu en mintgrön detalj till stugan! Denna snygga lampa från Milq i Stockholm. 199:- på kampanj/rea - helt perfekt!

(Bild på kartongen)
Gröna pluringar hem och vita till stugan. Kanske den smartaste lösningen för disktrasor och diskborstar?
Fat för matlagningsredskap i användning. Med träskiva vill vi inte lägga stekspadar mm. på bordsskivan.
Fyndade på Indiska

Förutom dessa blev det tunika & leggings från Polarn till Enna, Spidermandräkt till Mika, dockhusfamilj, en puderrosa handväska till mig och lite presenter. Fick hålla igen på shoppingen inför semestern när John fortfarande är pappaledig. När ska det döpas om till föräldrartjänst egentligen? ;) Det stämmer bättre överens med verkligheten..

4 veckors ledighet


I lördags morse for vi till Stockholm för en snabb visit där med vänner. Helgens stora happening var AC⚡️DC konsert i Friends Arena. Vilket drag det var! En upplevelse som jag är glad över att jag fått ta del av. Dessutom är gubbarna så gamla så snart är det nog slut turnerat..

Umgänge, hotellboende, middagar & många goda drinkar blev det. Även shopping, skriver ett eget inlägg om det.. Vi kom hem i måndags förmiddag och efter det brassade vi till barnen som redan börjat sin semester på bortaplan.

Just nu är hela familjen i mammas och pappas stuga i Finland :) Muonio, Piteå och Pajala är planerat. Blir dock en kortare semester hemifrån än vi från början tänkt oss men är väldigt skönt att komma bort.
RSS 2.0