Skratt vare ja!

Min älskade karl är helt underbar. Den finaste jag träffat. Går inte ens beskriva allt jag känner och så gärna hade velat få ner i ord. En eloge till dig John! <3

En dag ska jag nog lyckas med hittills blir det ingen vacker kärleksförklaring men måste däremot få dela med mig av detta.

Omtänksam är en fin egenskap hos honom. Denna långledighet med tillfällen till fler timmars sömn än annars har han vigt åt att få Mika att sluta nattamma. Mika har nämligen i flera veckor nu ätit 3 gånger varje natt och detta gör mig väldigt trött och tömd på energi. Så John har fått kliva upp flera gånger varje natt nu. Detta för att det inte hade fungerat om jag skulle natta om Mika när han är sugen på mjölk och jag luktar som ett helt mejeri.. Utan John hade jag nog ammat igenom nätterna länge till..

Driftig, kärleksfull, rolig, engagerad, flitig är han bland andra egenskaper också. Och med en strävan efter att fylla våra dagar med liv. Liv med många skratt, bus, kärlek och gemenskap.

Dagarna är upp till oss att fylla, glöm inte det!

Långpromenad

Hela familjen tog sig iväg på lånkis idag. 1,5 timma knallade vi nog? Ordentligt tempo och skönt promenadväder. Så mysigt att kunna gå allihopa..

Imorgon blir det lunchträning tillsammans med Linda och Nathalie. Bara det inte är fullt det vill säga. Spinning och CX Worx blir det. Om passen är fulla ska jag försöka på plats på pumpen på kvällen. Nu är det dags!

Enerqis bokning tjorvar än dessvärre så kan ej boka och planera in veckans träning :( Men från och med nu ska vi planera in träning för både mig och John. Som jag längtat efter att Enerqi ska öppna! John har ju sina badmintonträningar men jag känner att mer än barnvagnspromenader behövs..

Födelsedagsbak

På lördag 5/5 fyller jag år. Ikväll har jag hunnit baka banankaka till helgen. Blir att frysa ner för att jag ska kunna hålla mig för den är så sjukt god!

På lördag är vi bjudna på namngivning så kalasandet sker på lördag em/kväll samt söndag så ni vet. Ska även utöver banankakan göra riktigt spännande tårtafyllningar till födelsedagstårtan, tror att den blir riktigt smaskig..

RSS 2.0