Kälke på gården


En förmiddag ute med stora & små och besök av vänner på eftermiddagen. En söndag hemma <3

Enna sover bättre nu med nya magdropparna vilket gör så både jag och John är lite mer levande. Skönt! Imorgon är det dags för Bvc med Enna igen och vi ska passa på att kolla upp eksem som Mika har igen. Vi har smort 3 ggr per dag med Mildison i en vecka nu utan större skillnad? Små knottror, rödrosa och kliar? Någon som har gissning? Torrhet?

Vakar.. Ofrivilligt!


Vår dam har det väldigt jobbigt med magen. Det har hon haft från början med någon "bättre" natt emellan. Inatt är ingen sådan natt! Jag kommer förvåna mig själv om jag orkar kliva ur sängen alls imorgon :/ Detta är en sak som hade varit lättare om Enna var första barnet, men nu vill och behöver jag kliva upp för Mikas skull. Mitt i natten känns det mycket deppigt, både för stackars Ennas skull som har så ont och för min som för tillfället verkligen skulle behöva sova. En timma fast!

Mötet med tomten


När tomten kom gick Mika fram och skakade hand med honom. Sedan frågade han tomten om det inte var kallt ute. Hihi <3

Tomten blev mäkta imponerade och vi så stolta. Våran grabb. Efter detta fick Mika undersöka tomtens käpp, sjunga till och med tomten, dela ut klappar och fotograferas tillsammans med tomten, Enna och gudmor Ida. Och jag som trodde Mika skulle vara reserverad!
RSS 2.0