Lycka!

Jag är så lycklig just nu. Har hört av flera att det strålar om mig och det känns verkligen så. Även fast det är riktigt mycket med massor av jobb + heltidsstudier just nu så är jag ändå glad. Ibland surar jag till as usual men det släpper fort och då är jag lika glad idag. Varför är det så här? Jag har ingen aning men jag är glad över det också, lycklig lycklig lycklig.. Allt är inte perfekt och jag tror mitt liv ser precis ut som för 6 månader sedan (i princip) men jag ser på det annorlunda. Jag vill ta mig framåt, få ut ännu mer av varje dag.

Idag har jag hunnit vara ut och promenera (dagens träning), veckohandlat snabbt på Coop, pluggat på ganska bra och sedan även bokat in en helg med fina fina Malin när vi åker söderut på äventyr. Vilken morot jag har där också, glad för det är jag också.

Man ska vara tacksam för det man har, man ska försöka se på allt från den ljusa sidan och även när det känns svårt leta efter det som varje sak lär oss. Det måste, måste, finnas något bra även i det eländigaste. Tro, hopp och kärlek. Det är verkligen så! Och jag tror inte på att det finns någon som inte har dessa tre inom sig.


Bild från google

Lite av veckan som kommer..

Måndag - plugg, utbildning på jobbet, sköta E-mail & ridkurs på kvällen
Tisdag - plugg hela dagen, agilityavslutning på kvällen då jag även tänkte ta med Abbe och köra igenom banan..
Onsdag - Plugg, E-mail och jobb ½ dag.. Ev. agility på kvällen om man orkar?
Torsdag - Jobb 9-18..
Fredag - Jobb 9-18..
Lördag - Jobb 10-14 och sedan rida Ibis :)
Söndag - Plugg!

Ska försöka se över när jag får in min egna träning i veckan.. Denna vecka ger inte så mycket tid över till det och veckan efter det ännu mindre då jag jobbar mån-lördag. Vi får se -annars får det bli lugnare med pass och ännu mer promenader med Mallan :) Vi promenerar minst 2 dagar i veckan tillsammans nu.

Lördagsjobb..

Här är det 6 dagars arbetsveckor.. Ska jobba 10-14 idag och håller just nu på att förbereda frukosten. Siuperfint väder så skulle varit skönt att knalla men väckarklockan ringde för sent för det. Efter jobbet får vi se, ikväll blir det iallafall god middag här hemma med älsklingen.

Trevlig helg! :)


Jag vill ha sommar och Umeå igen!

RSS 2.0