Ny skoter

Ska alldeles strax till jobbet, Birgit ska vara med mig idag då ATG kommer igång, äntligen! Dock så är det ännu en maskin att lära sig.. ;b Funderade på om man skulle våga cykla iväg med Bettan (min väldigt gamla "kärringhonda") mot kiosken, risken är dock väldigt stor att det är blankis överallt och det kommer nog sluta med att jag måste leda henne hela vägen!:S Hrm.. Grejen är den att jag måste få med mig min enorma Ikeasäck med stallgrejerna då John har bilen med till jobbet och jag ska till stallet direkt efter att slutar..

Vi var förästen förbi på Yamahahuset igår, vi tänkte byta in vår F7:a mot något annat.. Beslutet togs snabbt och nu snart kommer ett nytt monster hem till oss. ^^

Den alldeles sprojlans nya Yamahan FX Nytro MTX ER kommer nog bli min nya bästis i vinter. ;) 

image458

Jag längtar mer än någonsin tills snön landar på backen ordentligt så jag kan fara ut och busa lite igen! :D

Det är så hemskt!Mår illa när jag tänker på hur många det är som lider av sånt här.
Ingen borde behöva det! Nåt måste göras..

Bakning

Har äntligen bakat klart + städat upp i köket. Planerade att sno ihop en Ebbatårta också men råkade glömma själva tårtbottnet i ugnen ca. 1 minut förlänge och vips så var den kolsvart. Nå, har i alla fall lite fika att bjuda på nu. ^^ Som skrivet tidigare så ska jag jobba 16-20 imorgon så jag kan unna mig ännu en lite längre sovmorgon. Härligt! Idag fick jag även veta att jag endast behöver öppna på måndag så fick en helt ledig dag! Perfekt då jag verkligen behöver dra den där turen på stan som jag planerade igår..

John lovade att dammsuga efter min bakning men nu har han somnat i soffan istället. Kul. Eller inte.. Dock så planerar jag verkligen inte att vara tyst när jag härjar runt med dammsugaren om ungefär 2 min. Hähä, hämnden är ljuv brukar man väl säga?;b

image456   image457

Bilden på de chokladdoppade toscabitarna gör verkligen inte dem rättvisa! Visserligen så höll ingen varken samma storleksskala eller utseende men riktigt goda i alla fall! Bättre gick det med kladdkaksmuffinsarna, har dock inte hunnit smaka dem än! Magen mår inte bra av allt provsmakande så de får nog bli imorgon istället när syster med familj kommer och hälsar på! :)
RSS 2.0