Mitt i veckan, igen?!

Igår var det utbildning och hostande hela dagen och sedan stalleftermiddag med ett bra ridpass på banan. En givande och trevlig tisdag! Idag vankas det arbete, vårt egna Vasalopp och ikväll Greys på tv. Ingen träning alls idag för min del.

Snart är det helg och dags för stor tjejfest! Jag längtar! :) Över 120 brudar ska festa tillsammans.. Jag (hoppas) klänningen är fixad, måste prova igen, och resten är fixat så det är bara att vänta in helgen.

Ha en fin onsdag!

In i sjukstugan - ut ur sjukstugan..

Inget blir som man tänkt sig! Jag blev sjuk igen istället för att komma igång med träningen som planerat. Suck. Men det är väl så i början som förskollärare? Alla nya basilusker och infektioner? Nå, har hunnit med måndagsträningen, vattengympa och ett ridpass igår..

Idag ska vi i alla fall (friska nu) iväg på 2 års kalas på morgonen. Mika får busa lite med polarna :)

Annars är John på Sporthallen hela helgen så Mika och jag kör solo. Sista matchen var visst kring 19 så det känns som förra helgen när han spelade i Luleå. Annan hall bara ;) Så om någon vill ha besök eller hitta på något är vi nästan helt säkert på!

Lägenheten är o stort behov av städning men jag känner inget sug av att ta tag i det tillsammans med en busig 1,5 åring. Hur gör ni andra? Jag hade behövt få möjlighet till att skrubba lyan, inte bara vanlig städning.. Tips på sysselsättning till Mika?

RSS 2.0