Helg!

Fredag ljuva fredag. John har haft mycket på jobbet sant varit ut på middag både onsdag & torsdag så nu uppskattar jag verkligen att helgen kom :)

Har haft ont i nacken hela veckan och det verkar inte släppa? Ända gången det inte smärtar är om jag sitter helt stilla med lågt huvud och tittar framåt. Kanske dags för massage?

Idag har vi varit och fredagsfikat med fina Cicci. Blev en semmelwrap för mig och den var mycket god. Jag är inte ett stort fan av semlor annars, detta var mer min grej. Testa! :)

I eftermiddag ska jag till stallet och ta hand om E-mail och sedan måste vi ta tag i gården. Snart är vi insnöade...! Och mer har de lovat i 5-6 dagar till? :/ Gratis motion, dock inte det bästa för nacken.. Kylan gör det värre. Dessvärre har jag fått ta det dessa dagar när John arbetat så långa dagar. Nu ska i alla fall snöslungan fram så vi får rensa bort alla "panik-vart-ska-jag-dumpa-snön-högar".

Trevlig helg! <3

Cafe Oscars semmelwraps

Nedräkning..

Mindre än...

- 4 veckor kvar till bröllop! Det känns som att det nyss var ett år kvar? Nu är vårt hem och mina tankar totalt belägrade av detta. Påsar, lådor, listor och post-its!

- 7 veckor kvar till bröllopsresan - New York. Äntligen är det min tur att få se den omtalade staden..! Otur att dollarn hann stiga i värde innan vi hann åka bara. Någon som sitter inne med N.Y tips? Restauranger eller annorlunda upplevelser? Shopping?! ;)

- 9 veckor kvar tills jag börjar arbeta igen. Alltså har jag snart varit hemma ett och ett halvt år. Sista veckorna ska maximeras av umgänge och mys med mina älskade barn! <3 För fastän det varit en utmaning och jag mått riktigt dåligt periodvis känner jag att det har varit fantastiskt. Det har hänt så mycket och speciellt till det bättre sedan jag fick ordentlig hjälp med min egna psykiska hälsa. Nu njuter jag verkligen!

Mycket på gång

Det flyter på bra hos oss just nu. Vi har rutinerna som får att må bra & fungera samt mycket aktiviteter på gång. Jag försöker få ut allt ur sista tiden hemma :)

En mycket bra vecka är på G här :)
RSS 2.0