Brr..

Tidig morgon, studier, hundpromenad och ett ridpass. Det är dagen hittills. Nu sover Mika och jag skummar skolböcker medan jag kikar på Ramsey.

Huga vilka kalla dagar vi har haft här. Och värre skulle visst helgen bli. Man fryser av bara tanken på hundpromenad eller en ridtur i skogen.. Därför red jag inne idag. Mycket skrittjobb och lösgörande övningar idag.

Ikväll blir det hemmamys med grabbarna. Hoppas ni får en mysig fredag!

Nu är det äntligen dags...

Idag tillät jag mig själv (äntligen!) att vara och införskaffa mig en bokserie som jag längtar efter att få sätta tänderna i.. Så klart Twilight!

Jag har väntat på att samtliga Twilight filmerna skulle komma på bio först så att jag sett dessa innan jag läser böckerna. Så att filmerna inte skulle kännas sämre pga. att böckerna varit fenomenala. (Ni vet hur det brukar kännas?)

Så nu väntar en välfylld Ugglan påse på mig. Belöning på kvällar och i studiepauser..

Running in the snowfall.

En dålig morgon startade dagen. Jag har drömt mycket konstigheter i natt och vaknade med huvudvärk. Mika hade ont i tänderna och vad vi än gjorde blev vi båda aldrig riktigt nöjda. Sen vaknade John och det blev lugnare. Lugnet själv..

Kaffe och huvudvärkspiller gjorde sitt och jag fick flera timmars studier gjorda medan grabbarna hälsade på hos kusinerna. En springrunda fick avsluta dagen och markera att nu är det lördagsmys. Blev ju ingen Bodypump imorse pga huvudet mitt..

Kilometertiderna under rundan varierade mellan 5.30 och 5.50. Kändes riktigt bra. Om man skulle orka hålla de där så skulle ju milen springas med bra tid. Men än så länge är det långt till den uthålligheten.. Fast, skam den som ger sig!

Ikväll är vi hundvakter och kvällen spenderas nog framför "Så mycket bättre".

RSS 2.0