Underställ och tisha

Det kommer vara klädkoden för vår son på vardagarna från och med nu. Nu har kylan kommit och med dem kläder på sig har han redan grunden färdigt när han är på föris. Sedan blir det ulloverall och ytterlagret.. (Alt. Vinteroverall och galon - se stycket under) T-shirt får han ha för att skydda underställer från det värsta griset på dagarna.

Tips till denna kalla men grisiga period: Ta fram en gammal vinteroverall som barnen får ha på föris/hemma med galonbyxor på. Det är varmt, håller väta och sliter inte på årets vinteroverall som man vill ska hålla (minst) hela vintern :)
Nyshoppat från Lindex (med rabatt!)

Koll på klockan

Detta upptäckte jag härom kvällen när vi skulle och handla. Gravidförvirring råder!Fullspäckad onsdag

Morgonens vy ser ni nedan. Sedan har det fortsatt vara busväder hela dagen. Brr..

Efter jobbet och föräldrarmöte tog jag och John en mysig promenad med Abbe. Eller.. det var mysigt tills vi hamnade i hagel/snöstorm igen.

Kvällen spenderades bland flyttkartonger, blev ett gäng igen. Det tar sig! Imorgon em/kväll ska vi flytta ner nästa lass med kartonger till huset. Jippii! :) Men innan det har jag fika inbokat med en vän sedan tonårstiden, dock har vi inte setts på sista åren. Så det ser jag fram emot!RSS 2.0