Just nu hemma hos oss

Plommon och päron i överflöd! Ennas mage är stenhård och nästintill förstoppad i perioder :( Knappt så all lösande frukt konsumtion ens märks. Andra tips?

Förbereda, planera och förutse - tre ord som hjälper mig i vår vardag. Allas kläder ska bland annat vara framtagna färdigt innan jag går och sover. Eller, John sköter sitt men mina och barnens.

Denna vecka är verkligen fullproppad! Inskolning, storstäd på Noas, föräldrarmöte på mitt jobb, stall, after work och 30 års fest! Detta utanför vårt vanliga vardagsrally med träningar etc. Jag antar att det kommer kännas som vosch! och sedan är det söndag igen? Varför är det så att söndagarna är de dagar som känns?

Mulbår

Ojoj, hade som nästan glömt hela bloggen. Ursäkta för det. Idag har jag i alla fall en stund över att spendera på denna.

Ennas inskolning har börjat idag på Noas och det känns ok. Hon är ju snart 2 år får jag påminna mig själv om. Även om jag önskat minst 6 månader till hemm för hennes del. Ekonomin tycker annat.. 

För övrigt har John börjat arbeta efter sin pappaledighet idag och varit i Luleå från fredag. I helg hann jag och barnen med alla möjliga roligheter fastän båda två har humör så det räcker och blir över. Pjuh ;)

"Jag välter mulbåren mamma!" Hihi!
RSS 2.0